Diversen

 

Afkicken weed

Af en toe een joint roken, daar is niets mis mee. Er zijn redelijk wat mensen die elke dag blowen. Vaak begint het met maandelijks, daarna wekelijks en dan dagelijks. Er zal zeker een groep zijn die op wil houden ermee. Ook doorgewinterde blowers weten wel dat blowen ook een behoorlijk aantal negatieve kanten heeft.

Stoppen geeft je ook meer energie. Door het blowen raken veel mensen vermoeid. Afspreken met vrienden, daar hebben ze dan geen zin in. Na het stopen wordt je weer socialer.

Er komt een moment waarop u wilt stoppen met blowen Op dat moment kunt u Wiet roken gevolgen raadplegen. Om die manier is het mogelijk om wat extra hulp bij het stoppen met blowen te krijgen. Stoppen met blowen kan door de bijwerkingen immers een behoorlijke opgave zijn.

Stoppen is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom is er professionele hulp voor te krijgen. Dit is een stok achter de deur. Het vergroot de kans dat je succesvol stopt. Een cannabisverslaving wordt vandaag de dag door de hulpverleners serieuzer genomen. Een doorverwijzing is te verkrijgen bij de huisarts.

Diversen