Diversen

 

Gevolgen van wiet

Overmatig cannabisgebruik leidt in de meeste gevallen tot problemen. Dagelijkse blowers wuiven de gevaren maar al te vaak weg. En zeker 80.000 mensen zijn niet vies van iedere avond minstens 1 joint roken.

Het is geen geheim dat cannabisgebruik ook invloed heeft op de manier van slapen. Soms is men zo afhankelijk dat men moet blowen om te kunnen slapen. Blowers kunnen het lastig vinden om dromen te onthouden.

Het risico van blowen ernstig nemen is van groot belang. De negatieve invloed van blowen op de kwaliteit van het leven mag niet worden onderschat. Zorg ervoor dat u het gebruik altijd zelf in de hand houdt.

Wanneer u meer advies wilt rond stoppen met blowen kunnen we u een tip geven. Voor praktische tips is het aan te raden om ik wil stoppen met blowen door te nemen. Verder is het vanzelfsprekend belangrijk dat u ook de juiste stappen onderneemt om succesvol te stoppen met blowen.

Ook kan men makkelijk een geldtekort krijgen wanneer men steeds wiet moet kopen. Want de wiet is de afgelopen jaren flink in prijs gestegen. Straks gaat al uw geld uit naar blowen wanneer u niet op tijd stopt.

Laat de joint ook maar liggen wanneer u angstklachten, psychoses of depressies heeft. De gevallen waarbij blowen tegen de aandoening helpt zijn zeldzaam. Een joint kan slecht vallen en de klachten verergeren.

Diversen